Evenemang

Pappa Kapsyls nya föreställning: DINOSAURIERNAS ALFABET!

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! Med över 7 miljoner streams på Spotify, 6000 följare på YouTube och mer än 1000 live-gig i bagaget är Pappa Kapsyl en av Sveriges populäraste och mest anlitade barnartister och familjeunderhållare.”


I den nya föreställningen sjunger sig Pappa Kapsyl igenom alfabetet med avstamp i sin senaste bok. R som i raptor, T för tyrannosaurus rex, K som i köttätare, S för spinosaurus ... eller kanske stegosaurus? Låt publiken bestämma! Så många låtar, så många bokstäver! Hinner han med dem alla..? En fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med bra musiksmak och humor!


Boken ”Dinosauriernas Alfabet” släpptes i våras och är verkligen ABC-boken med extra allt. På rimmad vers träffar vi hungriga, snälla, knasiga och ibland lite farliga dinosaurier - en på varje bokstav. Boken bygger i sin tur på Pappa Kapsyls största hit med samma namn. 


- Boken har en koppling till låten på så sätt att vi har med ungefär samma sorts dinosaurier, men nu räknas de inte bara upp, utan har fått personligheter och är delar av ett större sammanhang. En ABC-bok gav oss stor frihet att skapa väldigt varierande berättelser och karaktärer, berättar Carl-Otto ”Pappa Kapsyl” Johansson.

11nov

Kontaktinformation

Sporthallen
Åtvidaberg
Telefon: 0120-83000

Arrangör: Åtvidabergs kommun

E-post: kontakt@atvidaberg.se