Evenemang

Barnkalasfestivalen

Barnkalasfestivalen kommer till Åtvidaberg!

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirerad familjeshow.

Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små.

Mamma Mu & Kråkan

En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.

Sjung med Pettsson och Findus

En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.

Daniel Kane

Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

Annika Herlitz

Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show.

Efter föreställningen finns möjlighet att träffa alla artisterna för en meet & greet med fotografering och signering.

Biljetter

Biljettpris: Fri entré men du måste ha en giltig fribiljett då det är begränsat antal platser.

Fribiljetter till Barnkalasfestivalen, tickster.com

08aug 14:00 Åtvidabergs Folkpark

Kontaktinformation

Vasavägen 29
597 31 Åtvidaberg

Arrangör: Åtvidabergs kommun i samarbete med Åtvidabergs Sparbank

Hitta hit