Paket/Erbjudande

Kafé i Borkhult Lapphem

MAT OCH DRYCK
Allt vi serverar är ekologiskt, närproducerat och hållbart i möjligaste mån.

Våra nygräddade våfflor är enligt ryktet godast i Sverige! Vi har även matigare rätter och fikabröd. Lite beroende på säsong och kockens humör. Oavsett så är det alltid mycket mycket gott.

Vi är stolta medlemmar i föreningen Östgötamat och de flesta matproducenter vi samarbetar med är medlemmar i denna flitiga och ambitiösa förening.

Vi bakar på mjöl från Herrsäter och är flitiga användare av de flesta av deras fantastiska produkter, såsom marmeladerna, salladsosten och för att inte tala om deras smått magiska hårdost Sandö! Vilt köper vi fördet mesta från från HC vilt. Och så har vi förstås tunnbröd från bästa Ulla Friberg i Gävbo Bakstra. 

Till den törstiga har vi kolsyrat borkhultsvatten, äpplemust och andra goda drycker från Brunneby eller en närproducerad iskall folköl från Centralbryggeriet i Linköping.

ÖPPETTIDER KAFÉ LAPPHEM 2023
Östgötadagarna
6-7 maj, kl 11-16
Kristi himmels
18-21 maj, kl 11-16
Sommarsäsongen
25 juni-20 augusti, tis-sö kl 11-16

Kontaktinformation

Borkhult Lapphem
597 96 Åtvidaberg
Telefon: 070-701509543

E-post: info@borkhult.se
Hemsida: http://www.borkhult.se

Hitta hit

Vägbeskrivning

Borkhult Lapphem Parkering är det du skriver in på din GPS/ Google maps.
Samåk gärna när du besöker oss.
Vill du åka kollektivt så är närmaste station är Åtvidaberg, hit går det buss och tåg. Från Åtvidaberg till Borkhult går det att beställa närtrafik på telefonnummer 0771711020, minst två timmar före önskad avfärd. Det kostar 45 kr för vuxen och 30 kr för ungdom och senior. Läs mer om hur det fungerar med närtrafik på Östgötatrafikens hemsida.
Det är en brant stig från parkeringen till Kafet. Behöver du köra fram till huset, kontakta oss gärna i förväg. Grusvägen är en privat väg.